TOP Perodua Dealer in Klang

TOP Perodua Dealer in Klang
Hye! Want 2 Know more About Me Call me Maria 0176236806

Pakej Pengikalanan paling hangat!

Jika Anda Serius Menjana Pendapatan Harian Anda.. Berikan Saya Beberapa Minit Berharga Anda Untuk Menerangkan Satu Peluang Bisnes.. "Sebentar Lagi Anda Akan Ditunjukkan Satu Peluang Bisnes Yang Akan Membantu Anda Menjana Pendapatan Harian Anda!" ads4bucks AMARAN! Peluang ini hanya bagi mereka yang benar-benar SERIUS untuk mengubah tahap kewangan. Jika anda rasa anda sudah mempunyai tahap kewangan yang baik, sila tinggalkan website ini dengan SEGERA dan anda tidak perlu menghubungi saya kerana saya juga tidak akan melayan mereka yang hanya suka-suka untuk menghubungi saya. Mariana-0176236806 bucks

PROGRAM TERHANGAT MODAL RM10 INCOME RM 38,000 !!!

Borang Penyertaan Ads4bucks

Join ads4bucks

Name:
ic/passport no :
E-Mail:
Address Line 1:

City:
State:
Poscode:
Phone/Hp:

Nyatakan matlamat anda Dalam ads4bucks

Form Processing - Powered by FormBuddy.com

JIMAT MINYAK DUIT BANYAK

JIMAT MINYAK DUIT BANYAK
JIMAT MINYAK DUIT BANYAK

Tuesday, January 26, 2010

Syarikat Malaysia beli freindster .

Mungkin ramai sudah ketahui yang mana Friendster telah pun dimiliki oleh syarikat daripada Malaysia, MOL Global, dan ianya diura-urakan yang mana Friendster telah dimiliki pada harga lebih kurang $100 juta, namun sebenarnya, ianya dimiliki pada harga hanya 39.5 juta sahaja.

TechCrunch melaporkan, yang mana beberapa sumber-sumber boleh dipercayai mengatakan yang mana Friendster hanya dibeli pada harga $39.5 juta, dan hanya bernilai $26.4 juta selepas menolak beberapa kos sebanyak $13.1 juta. Amat mendukacitakan kerana sebelum ini, Friendster dikatakan bernilai antara $98 juta hingga $273 juta, dan ianya telah dijual pada harga kurang $40 juta sahaja.

Sebelum ini, pada tahun lepas, Friendster telah ditawarkan sebanyak $150 juta, tetapi telah ditolak oleh pihak Friendster, dan pada tahun 2003 mereka telah menolak tawaran Google yang bernilai sebanyak $30 juta. Buat masa ini, masih tiada angka rasmi daripada pihak Friendster dan juga MOL Global.

lihat video kontroversi kekejaman Israel dalam
http://utusanjamanedan.blogspot.com
http://www.tranungkite.net/v10/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=5093&highlight=

No comments:

Post a Comment